Dreamtime klankhealing

Door klanken, trillingen en geur wordt er gebruik gemaakt van de oeroude sjamanistische techniek. Er wordt een heerlijk en helend bad van geluid gecreëerd, waarin de vier windrichtingen en de spirit healers worden uitgenodigd om te werken. Hierdoor ontstaat er een krachtig ritueel.

Door klanken, trillingen en geur wordt er gebruik gemaakt van de oeroude sjamanistische techniek. Er wordt een heerlijk en helend bad van geluid gecreëerd, waarin de vier windrichtingen en de spirit healers worden uitgenodigd om te werken. Hierdoor ontstaat er een krachtig ritueel. Vanuit dit veld ontstaat er niet alleen diepe ontspanning, maar heeft het ook een helende werking en voert het je mee op een innerlijke reis in krachtige helende energie (droomtijd).
 
De heling zal je met name merken in dat blokkades worden losgemaakt en getransformeerd zodat je meer ruimte in jezelf voelt. Je energie gaat stromen, energiecentra (chakra’s) worden gezuiverd en opgeladen.
 
Ook zullen je gedachten tot rust komen. Je hart zal zich openen. Vastgezette energieën en weerstand en angst worden losgelaten. Voel dat je wordt gedragen door de spirit healers, en voel liefde en zachtheid.
 
Voor zij die het willen wordt er na afloop de mogelijkheid geboden om nog even na te praten en ervaringen uit te wisselen.
 
De investering is 15 euro. Elke 14 dagen op de woensdagavond is er een klankhealing van 19:30 tot 21.15(max 4 personen). Je kunt ook een aanvraag doen voor een gesloten groep en we spreken dan een dag en tijdstip af. Hier kan ik voor worden gemaild of gebeld.