Tarot voor beginners

Misschien heb je ooit een set kaarten gekocht, maar ben je er in vastgelopen.
Dan biedt deze cursus je de mogelijkheid om er mee aan de gang te gaan en te leren (en ervaren) dat de kaarten voor je gaan spreken.
Ze gaan op jouw manier voor je werken. Kortom, je zal de Tarot praktisch leren gebruiken. Je zal zien dat de Tarot antwoorden kan geven op jouw vragen.

Voor wie is deze cursus bedoeld? Voor iedereen die zich graag wil verdiepen in de taal en de symboliek van de Tarot. Voor iedereen die wil leren praktisch met de Tarot te werken, op zijn eigen manier. Voor iedereen die doen en ervaren belangrijker vindt dan veel theorie. Voor iedereen die wil werken aan zijn persoonlijke inzicht en groei. Voor iedereen die nog weinig of niets van de Tarot kaarten weet.
Voor iedereen die verlangt naar één tot acht avonden bezig zijn met jezelf.

Werkwijze
Elke cursusavond beginnen we met een begeleide meditatie, meestal gemaakt aan de hand van een van de kaarten. Na deze ontspanningsmeditatie is er ruimte voor vragen, een terugblik of bijvoorbeeld een korte herhaling. Er worden elke avond enkele kaarten besproken. Ook komt er iedere keer een thema aan bod wat met de kaarten te maken heeft, bijvoorbeeld legvormen, ethiek, hoe vertel ik de ander wat ik voel, etc. Aan het eind van elke avond is er ruim te tijd om te oefenen door met verschillende opdrachten met elkaar aan de slag te gaan.

Benodigdheden
Bij aanvang van de cursus dien je zelf het “Rider Waite Tarotdeck” (formaat 12 x 7 cm) te hebben aangeschaft. Dit is te verkrijgen in iedere spirituele winkel of grote boekhandel, bijvoorbeeld bol.com.Klik hier om de kaarten op bol.com te kopen.

De cursus wordt gegeven over tien avonden van 19.30 tot 22:00 in het station te Deventer.
Zie onze agenda voor de tijden van de eerst volgende cursus. De totale investering bedraagt 320 euro. Hiervoor krijg je een cursusmap, koffie/thee met wat lekkers en een zeer interessante avond. Het is een investering in jezelf.
Heb je recht op een Rechtopcoupon! neem dan  contact op. Dan gaan we samen kijken wat jouw mogelijkheden zijn.

                    Wij zijn ook beschikbaar voor een consult. Wil je dat er een kaart voor je wordt gelegd? Maar dan een afspraak.                                            De investering is 30 euro per consult. 

zie voor actuele cursusdata de agenda