Shamanisme

Capture

Wat is Sjamanisme?

Sjamanen zijn genezers, zieners, visionairs. Zij staan in verbinding met de wereld van de goden en de geesten. Hun lichaam wordt achtergelaten wanneer ze naar de ongeziene werelden reizen. Het zijn dichters en zangers. Ze dansen en scheppen kunst. Ze kennen de kosmische en de aardse geografie, ze kennen de planten, dieren en elementen. Het zijn psychologen en vertellers, maar boven alles zijn het de ‘technici van het heilige’ en ‘meesters van de extase’.

Sjamanisme

Sjamanisme 1 (Basis)

Deze Sjamanistische basiscursus is voor iedereen die bewustzijn wil vergroten en opzoek is naar innerlijke groei.

website soul

Sjamanisme 2 (Healing)

In deze training leer je hoe je zielendelen kan helen en integreren, hoe je niet eigen energie uit je energetisch veld kan verwijderen en ga je reizen door de Sjamanistische werelden om o.a. je gidsen te ontmoeten.

Trancereis

Een trancereis is e en oeroude Sjamanistische techniek. Door het monotone geluid van de trommel dat op een hartslag lijkt, kom je in een ontspanning. Je denken wordt als het ware uitgeschakeld en er ontstaat ruimte om anders te gaan ervaren. Je komt in een andere staat van bewustzijn, een soort van trance.

20200312_141150

Sjamanistische massage

Bij deze massage blijf je volledig gekleed. Er wordt gewerkt in de energetische laag van het lichaam. Ik maak gebruik van trommel, rattel, klankschalen (en diverse andere instrumenten), stenen, salie en natuurlijk de spirithelpers

Buitenkant tipi

Sjamanen-weekend

We organiseren een weekend vol Sjamanistische rituelen, zoals een drumcirkel, vuur, voorouderwerk en nog veel meer, om in verbinding te komen met jezelf en met de spirits