Terughalen van zielendelen

Wanneer je een traumatische ervaring hebt gehad dan kan het gebeuren dat een deel van de ziel zich verwijdert. Dit om de pijn niet in volledigheid te hoeven ervaren. 
Dit is een berschermingsmechanisme van de ziel dat men ‘zielsverlies’ noemt. 

 

Het terughalen van Zielendelen
Wanneer je een traumatische ervaring hebt gehad dan kan het gebeuren dat een deel van de ziel zich verwijdert. Dit om de pijn niet in volledigheid te hoeven ervaren. Dit is een berschermingsmechanisme van de ziel dat men ‘zielsverlies’ noemt. Ook kan zielsverlies ontstaan bij sterke emotionele gebeurtenissen, bijvoorbeeld bij het sterven van een geliefd persoon, of bij een echtscheiding of dat er een langdurige verbintenis is geweest met een narcistisch persoon. Het kan dan zijn dat een persoon een hele tijd niet helemaal zichzelf is geweest of niet zichzelf heeft kunnen zijn. In Sjamanistische tradities gaat men er dan van uit dat er momenten zijn dat een deel van de ziel, wat zich heeft afgesplitst, niet kan terugkeren. Deze zielendelen kunnen dan voor grote problematiek zorgen. Het is dan nodig dat de Sjamaan opzoek gaat binnen de Sjamanistische werelden, om dit verloren zielendeel terug te vinden en terug in te blazen in de persoon. Dit proces wordt Soul Retrieval genoemd. 

Vaak gaat zielsverlies samen met een binnengedrongen energie (intrusion)
Wanneer iemand een intrusie in het energielichaam heeft zal deze energievorm gaan leven van de energie van deze persoon, net zoals een parasiet dit zou doen. Het is dan belangrijk dat deze intrusie wordt verwijderd d.m.v. het weghalen van niet-energie (spirit extraction) en naar een nieuwe woonplaats wordt gebracht, waar ze geen verdere schade meer kunnen aanbrengen. 

Ik wil er nog wel bij vermelden dat deze niet-eigen-energie niet beschouwd moet worden als ‘slechte of negatieve energie’, maar als energie dat op een verkeerde plaats is terechtgekomen. Je kan het vergelijken met de situatie waarin je houtworm hebt in jouw mooie houten kunstvoorwerp. Op zich zijn deze wormpjes natuurlijk niet slecht, maar het is wel zo dat ze het geliefde voorwerp vernielen. Zo is het ook met intrusies: wanneer een vreemde energie zich nestelt in het energielichaam, kan dit gaan leiden tot grote onbalans, ongemak, of zelfs ziekte. 

Hoe ga ik te werk
Na een intake gesprek ga je liggen en wordt de Sjamanendrum en ratel ingezet om in een andere bewustzijn-staat te komen (trance). Daarna ga ik op zoek naar de verloren zielendelen. Vaak krijg ik informatie over het trauma en worden er inzicht-boodschappen (medicijn) gegeven en uiteraard wordt het healingwerk toegepast (terughalen van zielendelen en/of weghalen van niet-eigen-energie)

Voor meer informatie over Soul Retrieval en Power Extraction, klik dan hier.

De investering is €50 euro p/u (gemiddeld twee uur per sessie)