Opleidingen

Sjamanisme

Sjamanisme 1 (Basis)

Deze Sjamanistische basiscursus is voor iedereen die bewustzijn wil vergroten en opzoek is naar innerlijke groei.

website soul

Sjamanisme 2 (Healing)

In deze training leer je hoe je zielendelen kan helen en integreren, hoe je niet eigen energie uit je energetisch veld kan verwijderen en ga je reizen door de Sjamanistische werelden om o.a. je gidsen te ontmoeten.

spiritual-meditation

Intuïtieve en spirituele ontwikkeling

Je leert in deze cursus je intuïtie en spiritualiteit te ontwikkelen en te vertrouwen op informatie dat vanuit het innerlijke komt.
Dit doe je door op ontdekkingsreis te gaan ‘met’ en ‘in’ jezelf.

Jaartraining

In deze training ga je opzoek naar jouw kern, wie ben ik echt zonder alle maskters en aangeleerde patronen. De training zal je dichter bij jezelf brengen. Het draagt bij aan het ontwikkelen en vertrouwen van jouw intuïtie, sensitiviteit en bewustzijn.

stylecaster-tarot-cards(1)

Tarot voor beginners

Misschien heb je ooit een set kaarten gekocht, maar ben je er in vastgelopen. Dan biedt deze cursus je de mogelijkheid om er mee aan de gang te gaan en te leren (en ervaren) dat de kaarten voor je gaan spreken. Ze gaan op jouw manier voor je werken.
Kortom, je zal de Tarot praktisch leren gaan gebruiken. Je zal zien dat de Tarot je antwoorden kan geven op jouw vragen.

astrologie

Astrologie voor beginners

Deze cursus heeft als doel om je kennis te laten maken met de serieuze vorm van Astrologie. De cursus is bedoeld voor mensen die nog niet zo veel kennis hebben van Astrologie.

Edelstenen

Deze cursus is voor mensen die kennis willen maken met de werking van de genezende en helende kracht van edelstenen.