Obsidiaan Ontspanningsmassage

Deze massage werkt diep door in zowel lichaam, geest en ziel.
De massage en stenen brengen je tot rust en in balans, helpen je te aarden en zetten je weer in je kracht.

 

Hoe ga ik te werk?
Na een kort gesprek om na te gaan wat de wensen en/of de klachten zijn, breng ik je naar de massageruimte. Je kunt je daar tot aan je ondergoed uitkleden. Daarna ga je op je buik op de massagetafel liggen. Dan kom ik terug en zal je lichaam volledig bedekken met handdoeken, zodat je er warm en comfortabel bij ligt. Alleen dat gedeelte van het lichaam dat wordt gemasseerd wordt ontbloot en bij het omdraaien op de massagetafel houd ik een handdoek boven je. Ik zal tijdens de sessie niet tegen je praten, zodat je diep kunt ontspannen. Op de achtergrond klinkt rustgevende muziek. Wil je wel praten, dan mag dat ook.

Ik maak alleen gebruik van natuurlijke producten. De handdoeken gaan na elke behandeling in de was. Je mag als je dat zou willen ook je eigen handdoeken meenemen. Er zijn ook mondkapjes ter beschikking. 

De obsidiaan stenen die ik gebruik zijn de zwarte met goud en zijn afkomstig uit Mexico en via Nopaltzin (Sjamanistische leraar) bij mij terecht gekomen. De stenen zijn met de hand bewerkt en zijn zeer krachtig. De steen wordt ook wel de spiegel van de ziel genoemd en zal je een diepe reiniging geven. 

Investering: € 50 voor één uur. Afspraken kunnen bovenaan de pagina worden geboekt.